EMOCIONALNO PROCISCAVANJE PDF

Title, Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak. Biblioteka Čuvari psihe. Publisher, Stari grad, ISBN, , Emocionalno pročišćavanje: priručnik za integrativni postupak. by John Ruskan, Vlasta Mihavec. Unknown, Published ISBN /. J. Ruskan – Emocionalno Prociscavanje. Aleksandar Loven – Bioenergetika. The Body Reveals. Aleksandar Loven – Zadovoljstvo. Learn to Breathe Energy.

Author: Dougul Nashakar
Country: Indonesia
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 7 December 2011
Pages: 439
PDF File Size: 11.17 Mb
ePub File Size: 20.6 Mb
ISBN: 355-6-63913-489-9
Downloads: 53522
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Jukora

Modul 22/ Emocionalno pročišćavanje, I deo

To joj je bilo potrebno. Luce je pogledala Penn, zatim svoje roditelje. Ispred se nalazio bijel oltar, a uz sivi kameni zid nekoliko prociscavanie jednostavnih drvenih klupa. Cam je prvi bio otpravljen. Nisu imali pojma kuda dalje. Nije se doimala nimalo zbunjenom. Knjiga je bila otvorena na fotografiji. U suprotnom, vjerojatno bi se onesvijestila. Spojio je usne s njezinima. Divim ti se zbog njega i volio bih da mogu bolje objasniti.

Luce je trenutak oklijevala, zatim koraknula naprijed i uzela omotnicu iz njegove ruke.

Daniel ju je zagrlio. Nalazila se u crnoj rupi samoprezira. Mnogo toga bilo je tako lijepo. Luce je podigla papir. Otvorio joj se, otkrio joj sablasnu povijest koju dijele, a ona ga je napustila. Ali nije se doimao toliko nezreo. Plavokosa glava s repom prociscavahje se prema crnoj, kratkoj frizuri, bio je to najogavniji prizor povjerljivog razgovora koji je Luce ikada vidjela.

  LISTINO CANNONDALE 2011 PDF

Znate kako to prociscavsnje. Kada je kimnula, digao je obrvu. Kao da je vidjela duha. Mogla je vidjeti Daniela Nakon jedne mukotrpne minute, iza mauzoleja se promolila peta osoba. Oduvijek je prezirala tjelesni. Pojavio se pred ulazom u zgradu Augustine tako nenadano, da se gotovo sudarila s njim. Naravno da su ih uhvatili. Nije mu mogla vidjeti ni profil.

Na trenutak, ugledao je iskru prepoznavanja kako raste u njezinu pogledu. Zatvorila je knjigu i tutnula je natrag pod pazuho. Ali Luce je prepoznala glas. Malene krhotine plavog, crvenog, zelenog i zlatnog stakla prekrivale su joj tijelo, oltar i pod. Luce je znala da se nalaze blizu vratima. No, nakon nekog vremena naviknula sam se na njih. A kakva je bila sudbina njezine obitelji?

Zatim se iznenada i grubo srazila s njezinim tijelom, gurnula Luce silovito natrag. Ali, emocionalnl je razgledavala, bez posebnog cilja Otvorio je termosicu i do Luce je dopro jak miris espressa. Da sam barem prije shvatila!

Ovaj put, Arriane i Gabbe, Luce sa strane, kimnule su. Neprestano mislimo na tebe malena. Ali ovamo nitko ne silazi, vjeruj mi.

  ALAT ENDODONTIK PDF

Da je barem mogla biti s njim nasamo Zapravo, izgledala je zaista dobro. Zatim je gospodin Cole pograbio obojicu za vratove.

Internetska stranica bila je dizajnirana akademski nezanimljivo: Zanjihala ga je na trenutak nad Luceinom glavom, zatim zamahnula njime, pa ga zalijepila Luce na kosu. Zatim je nestao iz Luceina vidokruga. Danielova crna majica pripijala mu se uz prsa. Mirno je usmjerio pogled kroz prozor. Luce je progutala knedlu. Samo do njega joj je stalo.

Modul 23/ Emocionalno pročišćavanje, II deo – Dijada

Ovaj podrum je poput moje druge sobe. Bijesno ju je promatrao. Zar je i ona demon? Sad joj je bilo dosta.